Charitní akce v zámecké zahradě se vydařila

Návštěvníkům zahrála oblíbená hranická skupina H-Band

Po roce jsme opět zaplnili zámeckou zahradu v Hranicích radostí, hudbou a pohodou.

Konec srpna patří již tradičně Prázdninovému setkání v zámecké zahradě – charitní akci, na které nám jde především o společné setkání s vámi. Nejinak tomu bylo i letos.

Ačkoli bylo parné odpoledne, všechny přítomné pobavila loutková pohádka O Králi, kterému bylo zima v podání herců Divadla Tilia. Nejen děti, ale i dospělé pak zapojily do zábavných soutěží dvě klaunky Olina s Jožinou, které měly pro soutěžící připravené i malé odměny. Kdo se dostatečně nevydováděl s nimi, mohl se proskočit na skákacím hradě. Pro tvořivé ručičky byl připraven stánek s dílničkou nízkoprahovky Fénix, pro starší byl k dispozici koutek pro seniory, ve kterém si mohli vyzkoušet různé aktivizační pomůcky, a nepřehlédnutelnou byla obří hra Člověče, nezlob se!, se kterou přijeli zástupci dobrovolného sdružení stomiků České Ilco. Velký zájem byl také o měření krevního tlaku a glykemie, které na místě zdarma nabízely naše zdravotní sestřičky. K poslechu hrála v průběhu celého odpoledne známá hranická skupina H-Band, takže o dobrou zábavu bylo postaráno více než dost. Prostě každý si přišel na své. Již nyní se můžeme těšit na příští setkání, které se ponese v duchu oslav 20. výročí Charity Hranice.

Akce proběhla za finanční podpory Města Hranice. Děkujeme!

P8230302P8230312P8230317P8230323