Setkali jsme se s vámi v Meditační zahradě

Klienti charitního střediska v Lipníku nad Bečvou, jejich rodinní příslušníci i široká veřejnost prožili s pečovatelkami a zdravotními sestřičkami krásné čtvrteční odpoledne v rozkvetlé Meditační zahradě u farního kostela svatého Jakuba Staršího.

mz 2018

Meditační zahradou se nesly krásné tóny cimbálu, houslí, flétniček a kytar. K poslechu nám zahrály a zazpívaly nejen místní dětské hudební a pěvecké soubory (ZŠ Hranická, ZUŠ Antonína Dvořáka), ale také hudební seskupení Triangl pod vedením P. Petra Utíkala a z Velké Bystřice k nám opět zavítala známá cimbálová muzika Krušpánek. Pro návštěvníky měly pracovnice místního charitního střediska připravené drobné občerstvení, počasí nám přálo, a tak nebylo divu, že i po posledním vystoupení někteří účastníci ještě velmi rádi poseděli a užívali si příjemného času s přáteli v krásném prostředí zahrady. Všem, kteří se na této nádherné akci podíleli, patří velké poděkování a již nyní se těšíme na milé setkání u hudby a zpěvu v příštím roce.

P1180541P1180557P1180559

P1180528P1180533P1180551