Jsme zde proto, abychom pomáhali. Naše schopnost pomáhat je však do jisté míry závislá i na Vaší pomoci.

Jsme nestátní neziskovou organizací. To znamená, že nemůžeme vytvářet (a prakticky ani nevytváříme) finanční zisk. Jinými slovy: náš roční rozpočet je (a musí být) vyrovnaný. Na rozdíl od státních, krajských a městských sociálních služeb nemáme žádné peníze jisté. Naše činnost a služba se ovšem bez finančních prostředků neobejde, zvláště má-li být poskytována co nejkvalitněji a na profesionální úrovni. O peníze na provoz našich sociálních a zdravotních služeb proto musíme každoročně žádat kraj, obce a také firemní i soukromé dárce (jednoduchý přehled zdrojů financování – zde).

Vzhledem k tomu, že v naší organizaci pracuje více než 50 zaměstnanců, kteří se každoročně věnují přibližně 600 klientům (a jejich počet stále přibývá), jsou náklady na provoz čím dál větší. Proto jsme rádi za jakoukoli nabídnutou pomoc a podporu.

6 způsobů, jak nám můžete pomoci:

DOBROVOLNICTVÍDOBROVOLNICTVÍFINANČNÍ DARY

FINANČNÍ DARY