Umíme se rozhodnout …

Ani v zimním období klienti DC Archa nezaháleli a připravovali se na některé aktivity, které je čekají v letošním roce.

Výtvarně hudební dílny v Denním centru Archa

V loňském roce u nás probíhala pravidelná setkávání s výtvarně hudebním zaměřením.

Ohlédnutí za uplynulým rokem aneb to nejlepší na konec …

V loňském roce jsme společně podnikli spoustu zajímavých aktivit a dobrodružných cest za poznáním našeho blízkého i vzdálenějšího okolí.

Za poznáním do hornického podzemí

V uplynulých dnech jsme se s klienty Denního centra Archa vypravili za poznáním do Hornického muzea v Ostravě.

Pouliční cirkus

Tak zněl název vystoupení, kterého se o uplynulém víkendu zúčastnili klienti DC Archa se svými asistentkami. Vystoupení probíhalo v rámci přehlídky umělecké tvorby lidí s handicapem, která se konala v Kopřivnici.

Máme rádi zvířata …

V uplynulých dnech jsme s klienty prožili zajímavá setkání se zvířaty.

dm iniciativa {SPOLEČNĚ}

Čtvrtek 5. října 2017 se u nás v Denním centru Archa Charity Hranice nesl ve velmi slavnostním duchu. Navštívila nás paní Zuzana Příkaská z místní pobočky dm drogerie a přinesla nám dárkový šek na 40 000 korun, vydaný u příležitosti 25. výročí působení společnosti na českém trhu.

V lese ...

Další zajímavou akci, které se již pravidelně s klienty účastníme, je návštěva školního polesí ve Valšovicích.

Výpravy za poznáním s Denním centrem Archa

Uplynulý týden jsme prožili spoustu zajímavých setkání a nových zážitků.

Co se událo v červenci?....

Po celou dobu letních prázdnin je naše Denní centrum svým klientům k dispozici. Vítání léta, tak zněl název akce, kterou jsme zahájili období dovolených. Jinak se v tomto čase ve svém programu víc zaměřujeme na venkovní aktivity, které poslouží k rozvoji znalostí a dovedností klientů podle jejich zájmů.