benefiční koncert
21. června 2019 Články

benefiční koncert

Anna K. zazpívá pro Charitu Hranice!

U příležitosti výročí 20 let poskytování profesionálních sociálních a zdravotních služeb pořádáme benefiční koncert. Jako hlavní interpret vystoupí 22. srpna 2019 v Hranicích na Staré střelnici stálice české hudební scény Anna K. se svojí kapelou! Předskokanem bude známá hranická ska skupina Gentleman´s Club.

Celá akce začíná již v 17 hodin a po celou dobu jsou připraveny aktivity pro děti i dospělé (např. tvořivé dílničky Denního centra Archa a Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Fénix) a formou výstavy s názvem "Charita Hranice - 20 let s vámi" bude prezentována historie naší organizace (fotografie a texty dokumentující celou historii působení naší organizace). Návštěvníci budou mít možnost si vyrobit nebo koupit upomínkový předmět nebo si nechat zdarma změřit krevní tlak a glykémii. Součástí benefiční akce je také prezentace Dobrovolného sdružení stomiků České Ilco a prezentace firmy GardenTechnik ŠOBORA s.r.o. - oficiálního distributora elektrických vozíků pro seniory a lidi se zdravotním omezením.

Peníze získané díky této benefiční akci budou použity na podporu přímé péče klientům a pacientům sociálních a zdravotních služeb Charity Hranice.

Vstupenky je možné zakoupit v Turistickém infocentru v hranickém zámku, v Divadle Stará střelnice nebo online na ticketstream.cz.

 

PROGRAM:

17:00    začátek benefiční akce

18:00    oficiální zahájení benefiční akce, vystoupení předkapely Gentleman´s Club

20:30    koncert hudební skupiny Anna K.

22:00    zakončení benefiční akce

 

DĚKUJEME VŠEM PARTNERŮM, DÍKY KTERÝM MŮŽEME TUTO AKCI POŘÁDAT:

Cement Hranice SSI Schäfer s.r.o. Stará střelnice Hranice
OSA VÁHALA a spol. s r.o. GardenTechnik Šobora
Město Hranice Městská kulturní zařízení Hranice