Za vzděláním do ZOO Brno

Doposud jsme pilně pracovali v Hranicích, a proto jsme se rozjeli za vzděláním.

Doposud jsme pilně pracovali v Hranicích, a proto jsme se rozjeli za vzděláním. Cílem této naší vzdělávací aktivity bylo ZOO Brno. Tam jsme se vydali 11.října 2018 hned ráno, abychom projeli naší krásnou dálnicí D1 bez jakýchkoliv problémů a zdržení. Do Brna jsme dorazili krátce po otevírací hodině. Všichni účastníci této vzdělávací aktivity byli natěšeni na ZOO, ve které ještě nikdo z nás nebyl. Čekalo nás mnoho zajímavého. Velmi mile jsme byli překvapeni hned u vchodu do ZOO krásnými cestami a chodníky, které byly ve výborném stavu v celém areálu. Po nich jsme zdolali převýšení Mniší hory, na které je ZOO vystavěna od roku 1953. Podél všech zajímavých výběhů jsme došli až k majestátním žirafám. Také pavilony s terárii byly pro nás zajímavé nejen pavouky a žábami, ale i takovými velikány, jakými jsou varani a anakonda. Příjemně unaveni jsme nakonec šli okolo tygra ussurijského do restaurace „U tygra“, kde na nás čekal výborný oběd, na kterém jsme si všichni pochutnali. Cestu zpět do Hranic jsme zvládli velmi dobře a plynule, byť příjemně unaveni a obdařeni spravedlivým spánkem. Na tuto praktickou formu vzdělávací aktivity všichni rádi vzpomínáme.

P1180836P1180843P1180870

Pomáhejte s námi

Tříkrálové koledování

Charita Hranice