Začíná Týden s Charitou Hranice

• mše svatá ve farním kostele v Hranicích i v Lipníku nad Bečvou
  • promítání několika dílů seriálu Církev za oponou
  • pouť klientů, dobrovolníků a farníků na Svatý Hostýn

úterý 25. 9. 2018 v 17:00 hodin

MŠE SVATÁ ve farním kostele Stětí sv. Jana Křtitele v Hranicích za živé i zemřelé klienty Charity Hranice a za ty, kteří jim slouží

úterý 25. 9. 2018 v 19:00 v Zámeckém klubu

promítání krátkých dokumentárních filmů z cyklu CÍRKEV ZA OPONOU z dílny lipenského rodáka režiséra a scénáristy Jonáše Vacka

středa 26. 9. 2018 v 18:30 hodin

MŠE SVATÁ ve farním kostele svatého Jakuba Staršího v Lipníku nad Bečvou za charitní dílo - za pracovníky Charity a za ty, o které se starají

čtvrtek 27. 9. 2018

POUŤ NA SVATÝ HOSTÝN pro klienty a dobrovolníky Charity Hranice.Volná místa v autobuse nabízíme farníkům, kteří by se na známé poutní místo rádi podívali. Společně odjíždíme autobusem z Hranic, ze zastávky Šromotovo náměstí v 9:00 hodin. Na Svatém Hostýně  s námi můžete slavit mši svatou, navštívit Svatohostýnské muzeum, projít se hezkou přírodou, společně stolovat u chutného oběda v restauraci. Odjez ze Svatého Hostýna ve 14 hodin.Příspěvek na autobus 100,- Kč. Můžete se přihlásit u Radky Andrýskové – telefon 733 755 881

Týden s Charitou HraniceCírkev z oponou