Koledníčci Charity Hranice vyrážejí do ulic

Koledujeme od úterý 2. ledna do neděle 13. ledna.

Prosíme, přijměte naše krále, kteří svým zpěvem přinášejí radost a přání dobra. Děkujeme všem, kteří otevřou našim koledníkům dveře svých domovů a svým příspěvkem do sbírky projeví důvěru Charitě Hranice.

Od úterý 2. ledna se s koledníky tříkrálové sbírky můžete setkat v Hranicích. Nejvíce koledníčků bude v ulicích našeho města v soboru 5. ledna kdy budeme koledovat například na Struhlovsku, v lokalitě pod kasárnami – ulice Mlýnská, Trávnická a Křížkovského, také na ulicích Rezkova a Mlýnský příkop. Několik dnů budeme koledovat na sídlišti Hromůvka a Třídě 1. máje.

O víkendu se bude koledovat také na vesnicích v Bělotíně,  Opatovicích a Skaličce, v sobotu 5. ledna budou králové navštěvovat domácnosti ve Stříteži nad Ludinou, Ústí, Teplicích nad Bečvou, v Drahotuších, v Olšovci, v Černotíně a Hluzově, Špičkách, na Potštátě.

V neděli 6. ledna na svátek Tří králů bude pravá tříkrálová koleda v Paršovicích, v Miloticích nad Bečvou, v Radíkově, v Klokočí, ve Slavíči a v Rakově.

Většina výtěžku sbírky je každoročně věnována na provoz a rozvoj sociálních služeb Charity Hranice, část vybraných peněz pomáhá lidem v nouzi. Děkujeme za Vaši štědrost!

Požehnání si koledníci Charity Hranice dovezli v sobotu 29. prosince z Prostějova, kde se konalo v kostele Povýšení svatého Kříže žehnání koledníků a celé sbírce otcem biskupem Josefem Nuzíkem. Na Nový rok kněží požehnali koledníkům v Hranicích a v Lipníku nad Bečvou.

požehnání Lipník nad Bečvou 1požehnání Lipník nad Bečvou 2požehnání Lipník nad Bečvou 3