Dárci podpořili Charitu Hranice zakoupením potravin
26. listopadu 2019 Články

Dárci podpořili Charitu Hranice zakoupením potravin

Potravinová sbírka byla opět velmi úspěšná. Za deset hodin se díky štědrosti dárců a nadšení třinácti dobrovolníků podařilo v sobotu 23. listopadu vybrat rekordních 1 248 kg potravin a 75 kg drogistického zboží.

Lidé byli velmi štědří a milí – jeden z dárců věnoval nákup v hodnotě 6 000 Kč a darovaného zboží byl opravdu vrchovatý nákupní vozík. Někteří dárci velmi spěchali a zanechali našim dobrovolnicím peníze na zakoupení potravin. Potraviny pak naše dobrovolnice  vybíraly s velkou pečlivostí. Nejčastěji darovanou potravinou jsou již tradičně těstoviny.

Všechno vybrané zboží zůstává v Charitě Hranice, bude využito v Hranicích i v Lipníku nad Bečvou na pomoc lidem v nouzi, neúplným rodinám, osamělým seniorům a uživatelům charitních služeb.

Děkujeme všem štědrým dárcům, kteří do Potravinové sbírky pro Charitu Hranice darováním zakoupeného zboží přispěli. Velký dík patří našim skvělým a spolehlivým dobrovolníkům, kteří vynaložili velké úsilí. Je jejich zásluhou, že se tato již tradiční akce opět vydařila.

Radka Andrýsková, koordinátorka Potravinové sbírky

Potravinová sbírka