Děkujeme všem dárcům i našim skvělým dobrovolníkům
26. listopadu 2021 Články

Děkujeme všem dárcům i našim skvělým dobrovolníkům

Letošní Potravinová sbírka, do které se Charita Hranice v sobotu 20. listopadu zapojila v hypermarketu Albert ve Zborovské ulici, byla velmi úspěšná. Díky štědrosti oslovených nakupujících a příkladnému nasazení devíti zúčastněných dobrovolníků se nám podařilo za deset hodin vybrat 1 363 kg potravin a 155 kg drogistického zboží. 

Děkujeme všem nakupujícím, kteří přijali nabídku našich dobrovolníků a do charitní sbírky přispěli zakoupeným zbožím. Velmi pěkně děkujeme rodičům dětí z mateřské školy Klíček Hranice, kteří se do Potravinové sbírky zapojili přímo v jejich mateřské škole a darovali pro potřebné trvanlivé potraviny.

A zde je poděkování jedné z prvních obdarovaných maminek samoživitelek, které jsme mohli díky vámi nakoupeným a darovaným potravinám a drogistickému zboží pomoci: Chtěla bych moc poděkovat za sebe i mé děti za neskutečně nádherný dárek. Jsem strašně šťastná a dojatá za vaši štědrost a pomoc. Děkuji Bohu, že mám ve svém okolí tak hodné lidi, kterým na mě záleží.  Opravdu moc si toho vážím a ze srdce všem hrozně moc děkuji!

Ing. Bc. Radmila Andrýsková

pastorační asistentka, koordinátor Tříkrálové sbírky
Tel.: 733 755 881 E-mail: ~8quRW5fZkLC1~l7VX~r8ZdaY.kmYZhaa8kmb