Děkujeme za darované potraviny
9. prosince 2021 Články

Děkujeme za darované potraviny

Charita Hranice děkuje za potraviny darované zákazníky hypermarketu Albert a firmě SIBOM s. r. o.  za darované brambory.

První prosincový víkend organizoval obchodní řetězec Albert ve všech svých obchodech Mikulášskou potravinovou sbírku. V předvánočním čase měli zákazníci možnost darovat potraviny pro potřebné, zejména pro rodiče samoživitele, vícedětné rodiny, osamělé seniory a lidi v nouzi.

Prostřednictví Potravinové banky Olomouc získala Charita Hranice všechny potraviny, kterými do Mikulášské potravinové sbírky přispěli zákazníci hypermarketu Albert ve Zborovské ulici. Děkujeme zaměstnancům hypermarketu Albert za skvělou spolupráci při potravinových sbírkách i jejich zákazníkům za jejich štědrost a vnímavost k potřebám druhých. Získané potraviny využijeme při pracovních a volnočasových aktivitách s našimi uživateli, darujeme je rodinám s dětmi, matkám samoživitelkám, osamělým seniorům a lidem v nouzi.

Velký dík patří panu Mikulíkovi, majiteli firmy SIBOM s. r. o., který věnoval Charitě Hranice 1 000 Kg brambor, které byly baleny v pětikilových balíčcích. Byly rozděleny příjemcům potravinové pomoci na charitních střediscích v Hranicích a v Lipníku nad Bečvou.

DĚKUJEME, ŽE NÁM POMÁHÁTE POMÁHAT TĚM, KTEŘÍ NAŠI POMOC OPRAVDU POTŘEBUJÍ!

Ing. Bc. Radmila Andrýsková

pastorační asistentka, koordinátor Tříkrálové sbírky
Tel.: 733 755 881 E-mail: ~8quRW5fZkLC1~l7VX~r8ZdaY.kmYZhaa8kmb