Hledáme dobrovolníky na Potravinovou sbírku
1. listopadu 2022 Články

Hledáme dobrovolníky na Potravinovou sbírku

V sobotu 12. listopadu můžete svým nákupem podpořit činnost Charity Hranice. Potravinovou sbírku v hypermarketu Albert ve Zborovské ulici organizují zaměstnanci a dobrovolníci Charity Hranice v  čase od 8 do 18 hodin. Organizaci sbírky zaštiťuje Potravinová banka v Olomouckém kraji.

Sbírka potravin je dnem solidarity. Ke svému nákupu vyberte některou z trvanlivých potravin nebo drogerii, nejlépe podle letáku, který budou rozdávat dobrovolníci. Za pokladnami darujte zakoupené potraviny dobrovolníkům, poznáte je snadno podle zelené zástěry s logem sbírky. Všechny darované produkty budou odvezeny do prostor Charity Hranice. Budou využity na našich charitních střediscích v Hranicích a v Lipníku nad Bečvou. Zaměstnanci Charity Hranice je na základě sociálního šetření darují potřebným lidem v nouzi, mnohodětným a neúplným rodinám, osamělým seniorům, rodinám v krizi i uživatelům charitních služeb.

Které potraviny nejvíce potřebujeme?

Masové a rybí konzervy, paštiky, instantní polévky, luštěniny, rýži, těstoviny.

Děkujeme všem, kteří se podzimní Potravinové sbírky zúčastní a přispějí svým nákupem. Velký dík patří všem zúčastněným dobrovolníkům, bez jejich pomoci bychom sbírku nemohli realizovat. Pokud se sbírky chcete zúčastnit jako dobrovolník, neváhejte nás kontaktovat.

nákupní seznam

Potravinová sbírka

 

Ing. Bc. Radmila Andrýsková

pastorační asistentka, koordinátor Tříkrálové sbírky
Tel.: 733 755 881 E-mail: ~8quRW5fZkLC1~l7VX~r8ZdaY.kmYZhaa8kmb