Výsledky Tříkrálové sbírky 2024
23. ledna 2024 aktuálně

Výsledky Tříkrálové sbírky 2024

Charita Hranice děkuje všem svým dobrovolníkům – vedoucím skupinek i koledníčkům představitelům třech králů, kteří se do tříkrálové sbírky zapojili. Díky vaší houževnatosti, odvaze a vytrvalosti se i v letošním roce můžeme pochlubit skvělými výsledky.  Letošní výtěžek je opět rekordní, v celém Hranickém děkanátu – tedy na hranicku, lipensku, potštátsku, hustopečcku a všechovicku jsme ve 275 pokladničkách nasbírali částku 1 909 009 Kč.

Děkujeme všem štědrým dárcům, kteří přispěli finančním darem do pokladniček našich koledníčků. Pokud vás naši králové nezastihli doma, nebo ještě chcete přispět do Tříkrálové sbírky 2024 ve prospěch Charity Hranice, může to udělat až do konce měsíce ledna, buď prostřednictvím online pokladničky na www.trikralovasbirka.cz (s uvedením PSČ Hranic) nebo převodem na účet Tříkrálové sbírky 66008822/0800, variabilní symbol 777970025, nebo můžete využít QR kód, který najdete na našich webových strakách www.hranice.charita.cz. Děkujeme, že nám pomáháte být potřebným nablízku!

TKS 2024 Charita Hranice

TKS 2024 střed Hranice

Charita Hranice - lipensko  .

Ing. Bc. Radmila Andrýsková

pastorační asistentka, koordinátor Tříkrálové sbírky